Kijk naar de mogelijke cursussen bij Kenteq

Wil je een speciale opleiding volgen of ben je op zoek naar een opfriscursus in een bepaalde branche om je kennis weer helemaal up-to-date te maken? Kijk dan eens bij Kenteq naar de mogelijkheden. Ze verzorgen cursussen voor de Metaaltechniek, Elektrotechniek of Installatietechniek.

Cursussen in diverse sectoren

Bij Kenteq kun je terecht voor cursussen in de volgende branches: elektrotechniek, inbraakbeveiligingstechniek, watertechniek, management en organisatie, gastechniek, verwarmingstechniek, praktijkleren, brandbeveiligingstechniek en procesoptimalisatie. Je kunt kiezen voor opfriscursussen maar ook voor een complete opleiding.

Incompany cursussen

De cursussen kunnen op een eigen locatie gegeven worden maar vaak is incompany ook mogelijk. Dit betekent dat de cursus op het bedrijf gegeven wordt waarvoor deze bedoeld is. Dit heeft als groot voordeel dat de cursus volledig gericht is op het bedrijf en de technieken die er gebruikt worden of de producten die er gemaakt worden. De deelnemende cursisten kunnen de kennis die ze opdoen dan ook meteen in praktijk brengen en dat werkt enorm stimulerend. Ze zien er meteen het nut en de resultaten van. De cursussen zijn sterk gericht op de praktijk omdat ze zo het meeste rendement opleveren.

Hoe lang en wanneer?

Als je kiest voor een cursus van Kenteq kun je ook aangeven hoeveel dagen je wilt dat deze duurt. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de inhoud van de cursus. Niet voor ieder onderwerp geldt dat het bijvoorbeeld in een dag behandeld kan worden. Je kunt ook de keuze maken voor een cursus overdag of in de avond als je dat prettiger vindt.

Kijk wat er allemaal kan

Kijk voor alle mogelijkheden op de site van Kenteq en informeer wat er allemaal kan. Je mag ook zelf onderwerpen inbrengen om zo een cursus te krijgen waar de deelnemers ook daadwerkelijk wat aan hebben.